Royal Escapes logo

Er I mere end 6 personer og vil spille samtidig?

Vores escape rooms er designet til at kunne håndtere maksimalt 6 personer. Er I flere end 6 personer vil vi anbefale jer at booke to af vores spil på samme tid og at I derved deler jer op i 2-3 grupper. Vi kan derved håndtere helt op til 15 personer på samme tid.
Har I brug for at booke begge vores spil på samme tid, kontakt os her. Vi svarer oftest inden for en time.

Du kan booke et spil helt op til 3 timer før spillet starter. Har du brug for et spil nu og her, kan du kontakte os her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe varer et escape room spil?

60 minutter. Det gør det i hvertfald hos os. Man har 1 time til at løse gåderne og klare missionen. 

Er der skuespillere med der forskrækker os?

Nej. Vi har et meget levende hold gamemastere som vil gøre deres allerbedste for at få jer i den rette stemning. Men så snart spillet går i gang er der ikke skuespillere med.

Hvad går et escape room egentlig ud på?

Hvert af vores escape rooms har en unik historie og en unik mission der skal løses. Af jer. I bund og grund bliver du og resten af dit hold spærret inde i et rum som I skal udforske, finde og løse gåderne og dermed klare jeres mission inden tiden render ud. Vi er altid flinke til at give ledetråde eller generelt sørge for at I får en super oplevelse. Men det er op til jer at løse gåderne og klare jer ud inden tiden er sluppet op.

Kan jeg have mine børn med?

Ja det kan du godt. I hvertfald til vores spil der ikke er uhyggelige. Men vores spil er designet til voksne og større børn så det er en god idé at have en voksen med. 

Har du flere spørgsmål ? Så spørg os her